Stövar-SM för harhundar 2020 är avklarat!

Stövar-SM för harhundar 2020 är nu avklarat och slutresultatet hittar ni här: Stövar-SM för harhundar 2020 – Slutresultat

Vi vill åter igen tacka alla hundar, ägare, domare, vägvisare, markägare, annonsörer och alla er andra som på ett eller annat sätt gjorde dessa dagar både minnesvärda och trevliga! Ett stort tack till er alla från oss i Skåne-Blekinge Stövarklubb!

Nu är det slut!

Hej Stövarvänner!

Nu har Stövar-SM för harhundar 2020 äntligen blivit av och vilket SM vi fick!
Allt, eller åtminstone nästan allt, gick precis som planerat, förväntat och tänkt. Hundar, domare, ägare, vägvisare, markägare och alla andra som var på plats gjorde precis det de skulle och vi riktar ett stort tack till alla inblandade. Ett stort tack vill vi även rikta till alla våra annonsörer – utan er hade vi aldrig kunnat genomföra detta SM!
Vi kommer klart inte sticka under stolen med att det har varit både jobbigt och tufft vissa stunder, men nu när det är genomfört så vet vi att det var värt varje sekund!

Vi avslutar nu med att återigen tacka alla inblandade – ingen nämnd, ingen glömd! TACK för att ni gjorde Stövar-SM för harhundar 2020 till något vi, med värme, kommer minnas länge, länge, länge…

/Styrelsen i Skåne-Blekinge Stövareklubb.

Skåne-Blekinge Har SM 2020

Då var vi lyckas genomföra ett SM! Vinnare av har SM 2020 blev Hjälmsereds Atos, ägare Bo Titusson.


På andra plats kom Lappmyrbergets Lintus, ägare Ingeborg o Helge Koivusaari.

På tredje plats kom Daldrevets Ajva, ägare Mikael Wigander.

Ett stort Grattis till er alla på prispallen!